Sawadee Massage & Spa

Yogalessen

 

Het aanbod van Sawadee massage & spa houdt niet alleen op bij het geven van massages en fysiotherapie. Ook voor Yogalessen kunt u hier terecht.

Schermafbeelding 2015-11-13 om 21.15.19De lessen worden gegeven door Bente Groenendaal, dochter van Birgit Dieleman. Na haar studie psychologie afgerond te hebben besloot zij naar Mysore – India te reizen om een opleiding tot yogadocente te volgen. Die ene opleiding werden er twee en inmiddels is Bente opgeleid tot 500 hour international yoga teacher en geeft ze full time les. Bente biedt met haar Abyasa Yoga hatha en hatha vinyasa yogalessen aan, zoals deze in India onderwezen worden. De lessen zijn uniek, actief en uitdagend en worden gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht en zorg. Ook voor individuele lessen kunt u terecht.

“Elke dag leert Yoga mij het verschil tussen hard en zacht, gespannen en ontspannen, twijfel en vertrouwen, loslaten en vasthouden, stilstaan en beweging, flexibiliteit en kracht en de plaats waar ik mijzelf kan vinden: precies in het midden. Het lesgeven leek logischerwijs voort te vloeien uit deze beleving. Hierom deel ik heel graag wat mij – in mijn relatief korte bestaan – al zo veel heeft gebracht. En dan het liefst zoals ik nu doe: uitdagende lessen in een vertrouwde omgeving waar men zichzelf mag zijn, met aandacht voor iedereen.”

Voor meer informatie over de yogalessen, het rooster en de prijzen kunt u terecht op www.abyasayoga.com U kunt ook altijd even bellen naar 06 26202377, of mailen naar info@abyasayoga.com

hoessee-press-web

HOESSEE voor duurzame yogakleding uit Nederland!

HOESSEE, een duurzaam merk uit Den Haag, heeft een website gelanceerd met yogaleggings voorzien van kleurrijke prints. De leggings zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oude visnetten die door vissers in de zee zijn achtergelaten. Van dit afval is een hoge kwaliteit stretch stof gemaakt, perfect voor yoga en sporten als hardlopen en surfen. Door leggings van HOESSEE te dragen, help je mee om de hoeveelheid afval in zee te verminderen! De leggings worden gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit veel verschillende prints. Tops en shortjes zullen binnenkort ook in de webshop te krijgen zijn. Nieuwsgierig?! Zie www.hoessee.com