Sawadee Massage & Spa

Cursus Aromatische oliemassage

Wil u zelf leren masseren? Dan is deze massagecursus Aromatische oliemassage iets voor u.

De inhoud van de massagecursus Aromatische oliemassage concentreert zich op het geven van zowel een ontspannende als een energiegevende oliemassage, met gebruik van natuurlijke oliën. De cursus duurt 3 dagen, waarbij u 2 dagen een ontspannende oliemassage leert geven en 1 dag een wat diepere en energiegevende massage. De ingrediënten die gebruikt worden tijdens de workshop zijn 100% natuurlijk.

In deze cursus leer je klassieke massagegrepen, waarmee je een gevarieerde en volledige massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van diverse soorten technieken geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de massagecursus aromatische oliemassage oefen je de technieken en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook zelf hoe het aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

Bij elke cursus krijg je een handleiding van alle grepen die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Na deze cursus ben je in staat een algehele lichaamsmassage te geven in de privésfeer, een eigen praktijk of een zorginstelling. Ook wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Docent: Birgit Dieleman

Data en kosten