Sawadee Massage & Spa

Wuo Tai ( Osteo Dance)

Schermafbeelding 2015-11-13 om 18.31.27

IMG_7618

Wuo Tai (Osteo Dance) is een behandeling, die is ontstaan door de elegante samensmelting van osteopathie en dans. ontwikkeld door Roland Combes, osteopaat.

Wuo Tai is een uitnodigende dans van elliptische bewegingen van 2 mensen op de matras op de grond, op de grens van bewegingen van gisteren en vandaag, Een samensmelting van verschillende disciplines, geoogst op een reis door verschillende continenten, beïnvloed door Azië.

Om Wuo Tai te doen zijn er been specifieke lichamelijke condities nodig. Het wordt op elke leeftijd gedaan en  onderzoekt de verschillende verzachtende bewegingen van het lichaam.

Wuo Tai brengt flexibiliteit, kracht en balans. De magie van is om simpelweg de ontdekken dat we ontvangen wat we geven.

Wuo Tai is niet weer een nieuwe techniek of modaliteit, maar prachtige , subtiele bewegingen, die zowel oude als nieuwe tradities omhelzen. Wuo Tai is een revolutie in de hedendaagse osteopathische therapie.

“Je doet Wuo Tai niet met kracht. Je doet Wou Tai met je gewicht; het gewicht van je lichaam, het gewicht van je leven, inclusief de fouten en alles wat je nog niet weet;  omdat wat je niet weet altijd groter is  dan wat je wel weet.”

“Er zijn 3 dingen nodig om Wuo Tai te doen: jij, de ander en het universum”

De behandeling wordt gegeven in makkelijk zittende kleding op een matras op de grond. De technieken zijn gericht op het losmaken van gewrichten, het behandelen van fascia en de interne organen. De technieken zijn prachtig, subtiel en werken diep door.

Terug naar massages